Sledujte launch trailer k Dreams
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte launch trailer k Dreams

Sledujte launch trailer k Dreams

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 2. 2020 07:37
Reklama

Novinka od studia Media Molecule je konečně tady. Počínaje dnešním dnem mohou všichni majitelé konzole PlayStation 4 popustit uzdu své fantazii a pomocí komplexních nástrojů bohaté platformy zkusit vytvořit něco vlastního. Inspiraci přináší launch trailer.

V souvislosti s Dreams se samozřejmě mluví především o hrách. Kreativní nástroj nicméně ze své podstaty umožňuje daleko víc. Zajímavý může být také pro jedince, kteří by si chtěli vytvořit vlastní filmeček, stačí se naučit rozpohybovat předměty a vytvořené postavy, trochu si pohrát s kamerou a pak se o výtvor podělit s ostatními. Hra naštěstí obsahuje sekci s tutoriály, kde se dá leccos pochytit, poradí také početná komunita, od níž jsou k dispozici další výuková videa.

Jak využívat nástroje napoví také příběhový režim. Dohrání zabere dvě až tři hodiny. Jeho účelem je zábavnou formou představit jednotlivé mechanismy a dát hráčům představu o tom, co vše lze v Dreams vytvořit.

Je jasné, že je novinka plně odkázána na komunitu hráčů. Momentálně se lze do světa Dreams ponořit pouze na konzoli PlayStation 4, podstata hry si nicméně přímo říká o rozšíření na další platformy. Tuto možnost ostatně nevylučují ani samotní autoři. Své k tomu řekl kreativní ředitel Mark Healey. Sám doufá, že se hra rozšíří, jak jen to bude možné. Pokud bude komunita skutečně aktivní a pokud začnou v Dreams tvořit hry také další společnosti, je podle něj zcela přirozené, že se tak skutečně stane.

Dá se předpokládat, že bude novinka přístupná také na PlayStation 5. Mohla by se však časem objevit také na PC? Na tuto otázku je zatím příliš brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama