Ubisoft představuje nové postavy R6 Siege
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft představuje nové postavy R6 Siege

Ubisoft představuje nové postavy R6 Siege

David Plecháček

David Plecháček

14. 2. 2020 13:12 2
Reklama

Pamatujete si, jak vypadalo Rainbow Six Siege krátce po vydání? Pokud jste do multiplayerového titulu naskočili v měsících a možná ještě i letech po vydání, hráli jste převážně za jednotky, které představovaly ty nejvěhlasnější bezpečnostní složky na světě, až už šlo o SAS, GIGN nebo FBI. Další rozšíření mířila k méně známým organizacím, jmenujme třeba hongkongskou SDU nebo polský GROM. Od určité chvíli ale zřejmě není odkud brát, a tak se autoři obrací k fiktivním postavám.

Dá se tak trochu říct, že ještě před několika lety by byl člen původně pracující na vesmírné stanici absolutně nemístný, na pováženou by byl i zástupce velitele mystické Pevnosti (Fortress), která je tréninkovým střediskem kdesi v pohoří Atlas. Oba dva ale skutečně do hry v nejbližších dnech zamíří. Ubisoft dvojici odhalil formou nového videa.

Můžeme je klidně nazývat jmény. Z vesmírné stanice pochází Iana, původně inženýrka, která byla i v americkém letectvu, z nějž ale byla pro nespecifikované důvody vyloučena. Oryx je příběhově navázán na zmíněnou Pevnost a postavu, která již ve hře je. Dělal totiž zástupce velitele Kaidovi. Trailer v podstatě i napověděl hlavní přednosti nové dvojice, Iana bude útočníkem se schopností ovládat svou holografickou kopii, Oryx pro změnu bude nekompromisně útočit skrze zdi.

Operation Void Edge a její noví operátoři budou představeni v rámci Six Invitational 15. února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama