Romerovi odkládají Empire of Sin
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Romerovi odkládají Empire of Sin

Romerovi odkládají Empire of Sin

David Plecháček

David Plecháček

18. 2. 2020 14:04 1
Reklama

Brenda s Johnem Romerem chystají na své poměry relativně nezvyklý žánr – tahovou strategii Empire of Sin. Na druhou stranu třeba Brenda má na svém kontě Jagged Alliance, byť především jeho příběh, ale každý ze slavného páru do hry přinese kus své invence. Nápadů mají oba dohromady tolik, že hru nestíhají připravit v plánovaném termínu.

Empire of Sin v sobě totiž mísí kromě tahových principů i principy stavitelských, možná lépe řečeno manažerských strategií, a skloubit oba světy dohromady si žádá čas: „Výzva vytvořit videohru jako nikdo před vámi je přesně taková – tvoříte něco, co nikdo dříve neudělal. Proto vyžaduje čas, abyste si byli jistí, že to poprvé uděláte správně a že využijete všechny možnosti, které tato situace obnáší,“ říká k odkladu Brenda Romerová.

Svým způsobem tak slavná autorka vyjádřila radost nad tím, že si mohou dovolit hru odložit a náležitě ji vyladit podle svých představ. Z jara, kdy Empire of Sin mělo původně vyjít, se tak přesouváme na blíže nespecifikovaný podzim. O hře tak ještě v budoucnu uslyšíme, do té doby žádné podrobnosti nemáme.

Jak se tahová strategie z období severoamerické prohibice hraje, jak vypadá druhá, diametrálně odlišná část hratelnosti, se můžete podívat na dřívějších trailerech. Jisté je, že novinka vyjde v budoucnu na PC, PS4, Xboxu One a Nintendu Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama