FIFA nabídne Pohár osvoboditelů v březnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FIFA nabídne Pohár osvoboditelů v březnu

FIFA nabídne Pohár osvoboditelů v březnu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 2. 2020 10:27 2
Reklama

Prestižní Pohár osvoboditelů konečně zažije svou premiéru ve virtuálním fotbale FIFA. Už dříve oznámené rozšíření přijde už 3. března ve formě bezplatné aktualizace a přinese kompletně licencované soutěže Copa Libertadores, Copa Sudamericana a superpohár CONMEBOL Recopa. Poměrně přehlížená fotbalová scéna Jižní Ameriky tak dostane pořádný náboj.

Dosud se jihoamerické ligy omezovaly pouze na Brazilskou, Chilskou, Argentinskou, Ekvádorskou a Mexickou soutěž, v mnoha případech ale chyběla licence a brazilská postrádala autenticitu úplně. Absentovalo tak jedno z nejtradičnějších derby světa, duel rivalů River Plate a Boca Juniors, který se prestiží může rovnat španělskému El Clásicu nebo německému derby Mnichova a Dortmundu. 

To se ale v březnu změní, vedle obou týmů se objeví řada dalších, letos kvalifikovaných. FIFA tak nabídne turnaj pro 32 týmů, včetně jeho implementace do kariérního režimu (pochopitelně s celým ligovým systémem a následujícím superpohárem). Zároveň se prvky turnaje promítnou i do nejprotežovanějšího režimu FIFA Ultimate Team. Z dostupných informací lze nicméně vyčíst, že brazilské kluby i přes licencované dresy a loga zůstanou zaplněny generickými hráči a zmíněné dva legendární kluby disponují plnou licencí pouze v režimech Výkop a Turnaj. 

Dále EA obohatí hru o dva nové, reálné stadiony a celkem 76 reálných obličejů hráčů. Aktualizace je určena pouze pro PC, Xbox One a PS4 verze hry, hráči na Nintendo Switch, Xbox 360 a PS3 zůstávají zkrátka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama