Breakpoint se dočká změn koncem března
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Breakpoint se dočká změn koncem března

Breakpoint se dočká změn koncem března

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

6. 3. 2020 09:57
Reklama

Od nástupce Ghost Recon Wildlands řada hráčů čekala trochu víc, Breakpoint bohužel nenaplnil nemalá očekávání. Hře se nicméně nedá upřít velký potenciál, tuto skutečnost si ostatně uvědomoval také Ubisoft. Rozhodl se tedy nějaký čas naslouchat hráčům s cílem vylepšit herní zážitek. K vyhlížené změně dojde koncem března.

Stane se tak prostřednictvím updatu, který přinese takzvaný Immersive Mode. Hráčům nabídne hned tři různé možnosti, jak si vychutnat PvE obsah. Regular Experience je nijak nezměněný režim, tedy hra ve stavu po vydání. S novinkami přichází až Immersive Experience. Tou největší změnou je skutečnost, že se hráč nemusí ohlížet na úroveň vybavení, ať už se jedná o zbraně, nebo výstroj. Na hráče čeká také několik voleb, které by měly zásadně ovlivnit způsob boje.

Může si například vybrat, zda postava unese jednu, nebo dvě primární zbraně. Připraveny jsou také rozšířené možnosti ohledně přebíjení. Pokud hráč přistoupí na realističtější nastavení, přijde s odhozeným zásobníkem také o střelivo, které v něm zůstalo. Nastavit lze také úroveň výdrže, rychlost regenerace zdraví, počet bandáží nebo šanci na kritické zranění. K tomu je možné zvolit úroveň zobrazovaných informací.

Vývojáři si zakládají především na svobodě výběru v rámci jednotlivých možností. Hráči si tedy mohou upravit hru k obrazu svému. Kdykoliv je možné přepnout zpět do původního režimu a v rámci kooperace s dalšími hráči nejsou svými volbami nijak limitováni.

Novinka bude k dispozici 24. března. Spolu s ní dojde k uvolnění druhé epizody – Deep State. Update mimo jiné zpřístupní novou třídu. Engineer má talent na boj proti dronům, jimž uděluje vyšší poškození. K dispozici má také speciálního defenzivního drona, který automaticky útočí na nejbližší nepřátele a spojence zásobuje střelivem.

S updaty také přichází nespočet menších úprav, například nové možnosti nastavení kamery, upravený systém inventáře, vylepšen byl i jízdní model. Vývojáři dále pracují na dalších úpravách, na řadě je změna chování nepřátelských jednotek, stále se také počítá s implementací počítačem řízených parťáků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama