Na remaku MediEvil 2 se zatím nepracuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na remaku MediEvil 2 se zatím nepracuje

Na remaku MediEvil 2 se zatím nepracuje

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

6. 3. 2020 13:50
Reklama

Sir Daniel Fortesque se loni koncem října vrátil v podobě remaku, na němž pracovalo studio Other Ocean Interactive. Honza z něj nadšením příliš nehýřil, což se odrazilo také v jeho recenzi. MediEvil lze dle jeho slov považovat za fajn exkurzi do minulosti, dnešní hráče ale jen tak neosloví. Nabízí se tedy zásadní otázka. Dočká se remaku i následující díl?

Přes všechny nedostatky by se jistě našla řada pamětníků, kteří by s investicí do dvojky neváhali. Není ale jisté, jestli by se investice vyplatila Sony. Na možné pokračování zhruba před měsícem nepřímo poukazoval skladatel, jehož tóny zazněly v původní hře. Nyní ale vyšlo najevo, že se s ním zatím nepočítá.

Situaci osvětlil Jeff Nachbaur, producent z Other Ocean Interactive, který působí v týmu v Emeryville. V příspěvku na Twitteru prohlásil, že studio momentálně nepracuje na ničem, co by s MediEvil souviselo. Jedním dechem však dodal, že by byl šťastný, kdyby mohli pokračovat s remakem dalšího dílu. Zmínil se také, že mají s dobrodružstvím chrabrého rytíře velké plány. Jak ale z příspěvku vyplývá, Sony se zatím pro pokračování nerozhodla.

Nedá se vyloučit, že Sony v budoucnu svůj postoj nezmění. Co myslíte? Měl by remake druhého dílu skutečně vzniknout, nebo by se vývojáři měli raději věnovat něčemu jinému?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama