Krvavý trailer na MK Legends se ukazuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Krvavý trailer na MK Legends se ukazuje

Krvavý trailer na MK Legends se ukazuje

Martin Synek

Martin Synek

9. 3. 2020 15:00 1
Reklama

Ještě, než se dočkáme nového hraného snímku na motivy Mortal Kombatu, dostaneme příležitost se správně namlsat u filmu animovaného. Jeho název je Mortal Kombat Legends: Scorpion´s Revenge a mají jej na starosti lidé od Warner Bros. Animation, na které dohlíží lidé z Netherrealm Studios a Warner. Bros. Interactive Entartainment.

Klasicky se dočkáme souboje dobra se zlem, kde se v turnaji na život a na smrt utkávají ti nejlepší bojovníci ze Země proti bojovníkům z Outworldu. Příběh je však více zaměřen, jak sám název napovídá, na osudy Scorpiona a jeho přeměnu v zabijáka, jakého známe nyní.

Nový trailer navíc nese označení „red-band“, což  odkazuje na fakt, že uvidíme vyhřezlá střeva, peprné hlášky a vůbec všechno to, co dělá Mortal Kombat Mortal Kombatem. Tento animovaný film vychází již velmi brzy. Přesně 12. dubna 2020 skrze digitální distribuci a 28. dubna 2020 na 4K blu-ray, blu-ray i klasických DVD nosičích. Všem fanouškům brutální podívané proto doporučuji se na daný snímek zaměřit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama