Bloodhound je tváří nového eventu Apexu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bloodhound je tváří nového eventu Apexu

Bloodhound je tváří nového eventu Apexu

David Plecháček

David Plecháček

3. 4. 2020 07:57 2
Reklama

Veškerou svou pozornost mezi battle royale hrami si teď pro sebe uzurpuje Warzone vycházející ze Call of Duty: Modern Warfare. Ostatní, od Fortnite, PUBG až po Apex, jsou dlouhodobě v pozadí, poslední jmenovaný se ale svým hráčům hodlá připomenout skrze nový event, který se ve hře objeví už 7. dubna.

Nový event se bude točit kolem postavy Bloodhound. Technický stopař zároveň dostal od Respawnu nové video o tom, jaký je vlastně jeho původ a odkud se vzal. Přibližně desetiminutová ukázka výrazně připomíná videa od Blizzardu, které též rozšiřují lore hry. Zejména videa Stories from the Outlands pomáhají zmapovat svět, v němž se Apex odehrává.

To, kdo je vlastně Bloodhound a jak se tato postava „zrodila“ navíc napovídá i o tom, jakou povahu bude mít event přímo ve hře. Na mapě World's Edge bude uzavřená část, na níž bude kromě ostatních hráčů i velké množství prowlerů. Tito živočichové se prvně objevili už v Titanfallu, o jejich přítomnosti v Apexu napověděla jedna jeho mrtvola nacházející na již zmíněné mapě. Vašim úkolem bude se jim postavit. Odměnou bude samozřejmě zajímavý loot. Nepřekvapivě se o to samé budou pokoušet i další týmy, a je otázka, které nebezpečí bude vlastně větší.

S eventem The Old Days samozřejmě přichází i nové odměny za splněné výzvy. Ty budou taktéž spojené s videem, na nějž se můžete podívat níže. Novinkou budou taktéž dvojice. Pokud tak neseženete třetího do party, můžete si zahrát i režim, v němž projdete až do kýženého dvojice jen s jedním kamarádem. Navíc si můžete vybrat, na které ze dvou map zkusíte své štěstí – zdá se, že rotace Kings Canyon a World's Edge do hry přibude permanentně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama