Třetí sezóna CoD začne už za dva dny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Třetí sezóna CoD začne už za dva dny

Třetí sezóna CoD začne už za dva dny

David Plecháček

David Plecháček

6. 4. 2020 08:38
Reklama

Máte posledních několik málo hodin na to, abyste zjistili, jestli je multiplayer posledního Call of Duty něčím pro vás, nebo nikoliv. Free víkend dostupný skrze free-to-play Warzone předznamenal konec aktuální sezony, ta následující, třetí, tak bude následovat už za několik málo dní.

Activision na Twitteru zveřejnil, že nás Season 3 čeká už pozítří, 8. dubna. Detaily, co od ní čekat, zatím nezazněly, nové informace ale můžeme čekat v řádu několika málo hodin, maximálně dní. Víme jistě, že se v Call of Duty objeví nový battle pas, opět společný jak pro majitele podzimního Modern Warfare, tak pro Warzone, který mohou hrát ostatní zdarma.

Aniž bychom znali podrobnosti, můžeme leccos usoudit už z obrázku. Předně, v samotném úvodu se nachází Alex, jeden z protagonistů kampaně, který by měl být novým operátorem. Druhým je zřejmě Ronin. V jeho dolní části se nachází něco, co připomíná mapu z původního Modern Warfare, Backlot, stejně jako Village z Modern Warfare 3. O všech těchto věcech se spekulovalo už dlouhé týdny. Poslední spekulací je to, že Warzone dostane režim pro čtyři hráče – ostatně spočítejte všechny postavy na obrázku...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama