Za TLOU2 a IMVR dostanete peníze zpět
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Za TLOU2 a IMVR dostanete peníze zpět

Za TLOU2 a IMVR dostanete peníze zpět

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

7. 4. 2020 07:46 4
Reklama

Situace kolem vydání The Last of Us Part 2 a Iron Man VR, které byly zhruba před týdnem odloženy na neurčito, je zřejmě komplikovanější, než jsme si mysleli.

Společnost Sony totiž sáhla k poměrně razantním krokům, odebrala z produktových stránek obou her (na PS Store) tlačítko “předobjednat” a vzápětí obě záložky v katalogu stáhla kompletně. Navíc, pokud jste si jednu, případně obě hry předobjednali právě skrze digitální distribuci, dostanete své investované peníze zpět. A to naprosto automaticky, bez nutnosti kontaktovat oficiální zákaznickou podporu, ale zároveň i bez možnosti nákup ponechat v původním stavu.

Vydavatel Sony odložil vydání obou her z důvodu váznoucí logistiky a s tím souvisejících problémů s distribucí diskových verzí. Kreativní ředitel tvůrčího studia Naughty Dog, Neil Druckmann, už dříve vnesl do situace trochu světla v rozhovoru pro PlayStation Blog. Víme, že máme prakticky hotovo, a jen musíme sedět a čekat, a vymýšlet, jakým nejlepším způsobem hru v těchto dnech vydat.“ posteskl si. Zároveň ale rázně odmítl možnost alespoň vydat demoverzi hry, případně hratelný build, který byl ukazován za zavřenými dveřmi novinářům.

Původní datum vydání slibovalo návrat do sporami zamořených Spojených států 22. února letošního roku, později ale došlo k prvnímu odkladu na 29. května. Kdy se dočkáme nových, aktualizovaných dat vydání, nebo alespoň slibnějších detailů, zatím můžeme jen spekulovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama