CP 2077 se počtem DLC vyrovná Zaklínači
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CP 2077 se počtem DLC vyrovná Zaklínači

CP 2077 se počtem DLC vyrovná Zaklínači

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 4. 2020 05:32 6
Reklama

Ze studia CD Projekt RED přišlo včera ujištění, že vývoj RPG Cyberpunk 2077 pokračuje podle plánu. V uplynulých týdnech si vývojáři zcela navykli na práci z domova, přičemž evidentně nedochází k žádnému velkému zpoždění. Stále tedy počítají se stanoveným termínem v září. V nedávném rozhovoru s investory se zástupci studia vyjádřili k dodatečnému obsahu, který do hry chystají.

Prezident společnosti Adam Kiciński si opět neodpustil srovnání s třetím Zaklínačem. Dle jeho slov by se měl Cyberpunk 2077 svému předchůdci minimálně vyrovnat. Jak je známo, třetí díl zaklínačské ságy přinesl dvě velká rozšíření (Srdce z kamene, O víně a krvi), k tomu autoři vydali 16 menších balíčků, které si hráči mohli stáhnout zdarma.

DLC rozšířila základní hru o desítky hodin, herní dobu by jim mohla závidět celá řada plnohodnotných titulů. Zatímco bezplatná DLC oznámilo studio už několik měsíců před vydáním základní hry, detaily k těm placeným drželo pod pokličkou. Podobný scénář lze dle slov Kicińskiho očekávat i v případě chystaného RPG.

Nezbývá než doufat, že se závěrečná fáze vývoje neprotáhne a nedojde k dalšímu odkladu. Cyberpunk 2077 vyjde 17. září na platformách PC, Xbox One a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama