Po roce se objevily artworky hry Wild
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Po roce se objevily artworky hry Wild

Po roce se objevily artworky hry Wild

David Plecháček

David Plecháček

20. 4. 2020 13:19 2
Reklama

Většina dlouho oznámených, sic nevydaných her je již venku a mnoho jich tak na seznamu už není. Takový Michel Ancel ale svítí hned u dvou takových. Jak je na tom pokračování Beyond Good and Evil nevíme a jen se modlíme, aby vývoj pokračoval dál... a u Wild jsme na tom dlouho byli podobně. O něm víme ostatně ještě déle.

Wild od studia Wild Sheep bylo oznámeno už v roce 2014 exkluzivně pro PlayStation 4. Akční adventura křížená se survival hrou a simulátorem zvířete vyvolala vlnu nadšení, nejen díky známému jménu, ale viděli jsme z ní až příliš málo na to, abychom věděli, jak dopadne. Jistě, v roce 2015 vyšel trailer, po kterém ale následovaly čtyři roky ticha. Až loni se ukázalo, že práce pokračují... ale od té doby jsme zase čekali na další informace.

Příliš dobrých zpráv nemáme. Tedy abychom vás neděsili, vývoj nadále pokračuje, po dlouhé době jsme zase slyšeli o autorech a viděli kus jejich práce, nicméně pětice artworků není zřejmě to, co bychom po takové době čekali. V jaké fázi se hra aktuálně nachází, nebo snad nedej bože zda-li stihne vydání na PS4, to jsou ale všechno věci, o kterých vývojáři nemluví.

Situace navíc není taková, že by se vývojáři artworky oficiálně chlubili, všimli si jich prvotně jen uživatelé na Redditu, kteří zaregistrovali, že se změnil obsah oficiální stránky hry. Je tak možné, že obrázky nejsou aktuální, pokud jsou ale skutečně staršího data, je otázkou, proč k jejich nahrání došlo až teď. Jisté však je, že umělecká stránka hry vypadá pořád stejně jako před lety a pokud Wild někdy vyjde, bude právě stylizace velkým tahákem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama