Bethesda řeší “krádeže” NPC ve F76
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bethesda řeší “krádeže” NPC ve F76

Bethesda řeší “krádeže” NPC ve F76

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24. 4. 2020 05:00 6
Reklama

Fallout 76 se v poslední době dočkal poměrně kladně hodnoceného updatu Wastelanders, který do hry přidal dosud chybějící NPC postavy, ty ale začínají působit problémy. Bizarní bug totiž zapřičiňuje to, že po smrti hráče NPC vylootují jeho mrtvolu a přivlastní si často velmi cenné vybavení. Zpátky je ale regulérním způsobem získat nelze.

Upozornily na to množící se případy reportované na subredditu titulu. Některým hráčům v průběhu misí z inventáře zmizely zbraně společně se vší municí a k jejich překvapení se objevily v rukou kolemjdoucích NPC. A objevují se i problémy související s nakupováním předmětů, které hráči k nákupu neurčili, z inventářů mizí kusy brnění a známé je také riziko ztráty částí Power Armoru při vstupu do menu dílny.

Komunitní manažer společnosti Bethesda ubezpečil hráče, že se problému začal tým okamžitě věnovat. Je také pravděpodobné, že nahlášené případy odškodní, jak to už dělal v minulosti.

Do doby opravy hrozí toto nebezpečí například u nahlášených misí Radiation Rumble a Riding Shotgun. Prozatím se jim doporučujeme vyhnout.

Bethesda, players are losing their weapons and armor. Please acknowledge and fix it IMMEDIATELY from r/fo76
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama