Autoři slaví narozeniny Days Gone statistikami
i Zdroj: Sony Bend / PlayStation
Novinka Autoři slaví narozeniny Days Gone statistikami

Autoři slaví narozeniny Days Gone statistikami

David Plecháček

David Plecháček

27. 4. 2020 09:31 1
Reklama

Víte, co jste dělali včera na den přesně před rokem? Mnozí z vás možná 26. dubna 2019 zamířilo do obchodů a odnášelo si v rukou krabičku se hrou, nebo jste z pohodlí obývacího pokoje platili právě vydané Days Gone. Skutečně, příběh Deacona St. Johna oslavil první narozeniny, a vývojáři z oregonského Bend studia se tak mohli podělit o to, co hráči v jejich hře stihli zažít.

I přes jistou plochost hry si Days Gone oblíbily tisíce hráčů. Ti všichni ve hře strávili přes 200 milionů hodin, nebo chcete-li, přes 8 milionů dní nebo 22 800 let. Během té doby zlikvidovali 45 milionů zombie hord, takže pokud nás čeká pandemie, která nebude koronavirová, ale bude souviset s nemrtvými, bude v našich řadách jistě dostatečný počet zkušených lovců. Ti díky Days Gone dokáží zlikvidovat i zamořená místa (Oregon zbavili 32 milionů takových epicenter) a i vyčistit tábory psanců (těch zlikvidovali přes 30 milionů).

Odměnou jim bylo přes 100 milionů trofejí, ale také 450 milionů sběratelských předmětů nalezených všude možně po cestě. Cestou si také pořídili přes milion fotografií z poutí po severoamerickém státě. Navštívili přes 342 milionů lidmi obývaných táborů, a protože většinu času strávili na motorce, za její opravu utratili přes 8 miliard kreditů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama