Na internet unikly masivní spoilery TLOU2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na internet unikly masivní spoilery TLOU2

Na internet unikly masivní spoilery TLOU2

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 4. 2020 08:48 5
Reklama

Pokračování populární postapokalyptické akce The Last of Us provází v posledních týdnech problémy. Po nečekaném odkladu bez definitivního data vydání se nyní musí autoři potýkat s velkým únikem cutscén, které odkazují na některé klíčové momenty příběhu druhého dílu. V samotné novince samozřejmě žádný ani náznakem neprozradíme, i přesto ale fanoušky nebo zájemce o hraní hry vybízíme k opatrnosti.

Zdrojem informací byl původně příspěvek na subredditu věnovanému herním leakům, který publikoval linky vedoucí na zmíněné cutscény sdílené skrze server YouTube. Evidentně velmi syrové záběry jsou narušovány řadou diagnostických dat, hráči tedy odhadují, že se jedná o záběry pořízené testery. Jasné nicméně je, že v žádném případě nebyly určené k publikování na veřejnosti. Dovolíme si poznamenat pouze to, že ukazují, jak brutální a dospělou hrou The Last of Us: Part II skutečně bude.

Původní příspěvek včetně linků a dotčená videa pochopitelně rychle moderátoři obou sociálních sítí odstranili. Stejně tak byla vymazána většina přidružených diskuzních vláken a publikovaných obrázků. Zároveň se stále pochybuje o autenticitě materiálu, vzhledem ke kvalitě modelů postav, animací a dabingu je ale jejich regulérnost vysoce pravděpodobná.

Pokud máte i přesto o uniklé informace zájem, stále jsou dostupné například na herním fóru ResetEra. Konkrétní odkaz z pochopitelných důvodů nenabízíme a opět varujeme, že nabízejí potenciálně masivní spoilery vázané k příběhu hry.

The Last of Us: Part II mělo exkluzivně pro PlayStation 4 vyjít na konci května, z logistických důvodů ale bylo odloženo na neurčito. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama