The Last of Us 2 zabere minimálně 100 GB
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Last of Us 2 zabere minimálně 100 GB

The Last of Us 2 zabere minimálně 100 GB

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

30. 4. 2020 14:01 45
Reklama

I pokračování postapokalyptické příběhové akce studia Naughty Dog bude pořádný macek. Připravovaný titul si v případě digitální distribuce ukousne z pevného disku konzole PlayStation 4 minimálně 100 gigabajtů volného místa.

Pokud tedy na vašich plotnách v současnosti trůní například poslední pokračování série Call of Duty a nedisponujete novější verzí konzole s terabajtovým diskem, případně dalšími rozšířeními, může na vás čekat nepříjemné čachrování s nainstalovanými hrami. Velké rozměry si lze i přes relativně lineární ladění hry vysvětlit velmi detailními texturami a obecně vysoce kvalitním zpracováním hry. Už déle je známo, že fyzická verze titulu dorazí (podobně jako podobně robustní Red Dead Redemption 2) na dvou Blu-Ray discích.

The Last of Us: Part II vyjde exkluzivně na PlayStation 4 už 19. června. V posledních týdnech před vydáním se ale mějte na pozoru. Na začátku týdne totiž na internet unikly poměrně zásadní příběhové spoilery a existují uživatelé, kteří pro naštvání ostatních podobné informace skrývají do zdánlivě nevinných nebo nesouvisejících diskuzních vláken.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama