Dreams má na PS Store demo a je ve slevě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dreams má na PS Store demo a je ve slevě

Dreams má na PS Store demo a je ve slevě

David Plecháček

David Plecháček

4. 5. 2020 08:53
Reklama

Zážitek z Dreams se velice špatně přenáší na hráče, kteří jej nikdy nevyzkoušeli. Dlouho očekávaná hra od Media Molecule toho totiž nabízí víc než jakákoliv jiná. Nabízí absolutní volnost, svobodu. V jejím rámci si můžete vlastní hru vytvořit, stejně jako zahrát výtvory cizích autorů. Snad ještě těžší je ale někomu hru pro svou specifičnost doporučit. Jinak než vlastním hraním nezjistíte, jestli je Dreams pro vás.

Naprosto chápeme, že v tomto smyslu se ne každému chce investovat 40 eur, kolik hra ještě donedávna stála. Právě proto Sony nabízí nově na svém storu demoverzi, kterou si může každý stáhnout a zjistit, co Dreams nabízí. Media Molecule vás v jejím rámci nechá odehrát úvodní kapitoly kampaně The Art's Dream, zahrát si některé vybrané výtvory dalších hráčů a při tvorbě používat část nástrojů a projít si tutoriály.

Ačkoliv víme, že je nabídka poměrně last-minute, můžete stále ještě využít i slevy na kompletní hru. Ta až do zítřejšího dne nebude stát avizovaných 40 eur ale jen 30. Jestli jste za den schopní zjistit, jestli je Dreams pro vás, nevíme, ale pokud v průběhu zjistíte, že je, možná budete později ochotní zaplatit i víc. Množství obsahu a zábavy, které Dreams nabízí, totiž převáží drtivou většinu her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama