Kerbal Space Program 2 byl odložen 
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kerbal Space Program 2 byl odložen 

Kerbal Space Program 2 byl odložen 

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 5. 2020 10:46
Reklama

Pokračování populárního kreativního simulátoru objevování vesmíru se taktéž potýká s problémy způsobenými onemocněním Covid-19. Ve zprávě fanouškům na Twitteru studio Star Theory Games oznámilo, že odsouvá vydání hry na podzim příštího roku. 

Původně přitom měl titul oficiálně vyjít už letos. „Jak všichni víte, tvrdě pracujeme abychom vytvořili nejlepší a nejvíc autentické pokračování Kerbal Space Program. To je velmi ambiciózní cíl, vytváříme velkou, rozsáhlou hru se spoustou nových prvků, ale dokázat něco takového nám zabere více času, než jsme původně očekávali. Se tím, co se děje ve světě vlivem epidemie Covid-19, se váže řada nových výzev které prodlužují vývoj, testování a ladění věcí, které dělají z KSP2 co nejlepší hru,“ omlouvají se autoři v příspěvku.

„Vážíme si všech, kteří nás na téhle cestě doprovází. Skutečně se nemůžeme dočkat toho, až spolu bok po boku odstartujeme a také se těšíme na to, až s vámi budeme sdílet další novinky. Šťastný start všem Kerbonautům světa a zůstaňte na příjmu!” dodávají. Zároveň slibují další zásobu vývojářských deníčků a videí, které udržují hráče a fanoušky v obraze.

První díl Kerbal Space Program vyšel ve své původní podobě v roce 2011 a rychle si získal popularitu díky kreativní hratelnost a divokým výtvorům, které hráči sdíleli na sociálních sítích. Hlavním lákadlem titulu byl editor ne nepodobný populárnímu Creature Creatoru simulace života Spore. Později hra vyšla na Steamu, betaverzi opustila v roce 2015, projekt v roce 2017 zakoupil vydavatel Take-Two a v roce 2018 vyšel i na konzolích Xbox One a PlayStation 4. Následně se dočkal i dvou DLC.

Druhý díl převzala z rukou původních tvůrců Squad dvojice Star Theory a Private Division, vývoj probíhá pod hlavičkou Take-Two a taktéž vyjde na PC, Xbox One a PlayStation 4.




Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama