I Minecraft Dungeons skrývají kraví level
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka I Minecraft Dungeons skrývají kraví level

I Minecraft Dungeons skrývají kraví level

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

28. 5. 2020 12:11 2
Reklama

Legendární kraví level není jen doménou ságy Diablo, různé odkazy se nacházejí i v dalších hrách, obvykle inspirovaných legendou žánru. Své zabučení do stáda si neodpustila ani novinka Minecraft Dungeons, která vás nechá bojovat s nepřátelsky naladěnými Mooshrooms.

Klíč k odemknutí najdete po dohrání hry na základní obtížnost v lokaci základního tábora, kde je skryta speciální pevnost. Následně je nutné posbírat runy poschovávané v různých koutech jednotlivých kapitol příběhu a konečně odemknout novou část mapy.

“Secret Cow Level” byl vtípek, který se poprvé objevil po vydání prvního dílu série Diablo společnosti Blizzard. Tehdy ale šlo jen o mýtus a spekulaci o existenci podobné úrovně. Až v druhém díle se takový prvek skutečně objevil, šlo o vtípek autorů. Na něj navázal třetí díl s “Not the Cow Level” a hlavním bossem v podobě kraví královny.

Minecraft Dungeons jsou dostupné skrze službu Xbox Game Pass na Xbox One a PC, a také v klasické formě na PlayStation 4 a Nintendo Switch. Recenzi přineseme již brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama