Únik TLOU2 neměl vliv na předobjednávky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Únik TLOU2 neměl vliv na předobjednávky

Únik TLOU2 neměl vliv na předobjednávky

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

1. 6. 2020 12:43 7
Reklama

Dopad masivního úniku příběhových cutscén z připravované postapokalyptické příběhové akce The Last of Us Part II zřejmě nebude takový, jak někteří skeptici předpokládali. Alespoň to v rozhovoru pro web CNET naznačuje prezident divize PlayStation společnosti Sony Jim Ryan. Dle jeho slov je množství předobjednávek stále velmi uspokojivé.

Konkrétně to zmiňuje ve srovnání s další mimořádně dobře prodávanou exkluzivitou Marvel’s Spider-Man, kterou v Evropě pokračování The Last of Us bezpečně přeprodává. Někteří hráči i fanoušci přitom bezprostředně po úniku prorokovali hře propad v prodejích způsobený neuspokojivým scénářem.

Připomínáme, že k leaku došlo na začátku května, přičemž do světa uniklo několik rozpracovaných cutscén, které ukazovaly některé zásadní příběhové zvraty. Původně se spekulovalo o tom, že za únikem stojí zhrzený zaměstnanec tvůrčího studia Naughty Dog, později se ale ukázalo, že jsou na vině hackeři, kteří skrze trhlinu v aktualizaci jedné ze starších her pronikli na servery studia. Společně se Sony od té doby Naughty Dog bojuje s uživateli, kteří spoilery sdílí na internetu.

The Last of Us Part 2 vychází 19. června. Recenzi připravujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama