AI parťáci dorazí do Breakpointu v červenci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka AI parťáci dorazí do Breakpointu v červenci

AI parťáci dorazí do Breakpointu v červenci

David Plecháček

David Plecháček

9. 6. 2020 08:29
Reklama

Je otázka, kolik hráčů ještě reálně Ghost Recon Breakpoint zajímá. Možná že ale právě teď hráči, kteří nechtěli investovat horentní sumy do rozbité hry, přemýšlí nad tím, že dají Breakpointu šanci. Poslední Ghost Recon prochází kontinuálními změnami a ještě několik klíčových jej teprve čekají – například tak dlouho propíraní spolubojovníci ovládaní umělou inteligencí.

Ghost Recon se nejvíce užijete se spoluhráči, ale pokud nemáte žádné kamarády, kteří by chtěli do Breakpointu naskočit spolu s vámi, byli jste odkázáni na cestu vlka samotáře. Fakt, že hráči chtějí změnu, se nejvíce ukázal v dotazníku, z něhož Ubisoft čerpal při zavádění a opravě dílčích prvků hry. Implementovat ale schopnou umělou inteligenci trvá, a tak není hotovo ani po půl roce.

Ubisoft, ačkoliv tvrdí, že na této možnosti začal pracovat v rámci několika dní po vydání hry, ji ale přidá až v červenci. Počítačem řízení spoluhráči dorazí v rámci updatu 2.1.0, který by měl vyjít přibližně v polovině příštího měsíce. V příspěvku na oficiálních stránkách hry se uvádí, že za zdržení mohou i komplikace způsobené koronavirem.

Update 2.1.0 přinese ale více novinek, především další update Gunsmith, úpravu hry pro její snadnější ovládání a orientaci, stejně jako opravy v rámci PvE a PvP. V Breakpointu stále zůstává několik bugů, a tak se část obsahu bude soustředit i na jejich vyřešení. „Ceníme si vaší trpělivosti a porozumění v době, kdy se snažíme z Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint udělat ten nejlepší možný zážitek,“ říkají vývojáři.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama