PES2021 ztrácí další licence
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PES2021 ztrácí další licence

PES2021 ztrácí další licence

Martin Synek

Martin Synek

8. 7. 2020 10:45
Reklama

Fotbalová série od Konami nikdy nevynikala obsáhlostí licencovaných klubů či lig. Když se loni objevila zpráva, že jako jediný zástupce fotbalových her bude mít kompletní italskou Serii A, včetně slovutného Juventusu, mohli začat fanoušci opět jásat a přemýšlet nad tím, koho Pro Evolution Soccer sežene příště. Opak je nicméně pravdou a PES2021 přijde o další licence.

Nedávno jsme se mohli dočíst o tom, kterak EA Sports prodloužili licence na španělskou La Ligu. Tudíž si hráči konkurenčních sérii opět budou hrát se smyšlenými týmy. Další políček přišel před několika hodinami, když tvůrci z Konami oznámili, že přišli o licence na oba Milánské celky. Jste-li tedy příznivcem Interu či milánského AC, máte smůlu.

Vývojáři nicméně nabádají fanoušky jejich virtuálního fotbalu k tomu, aby i nadále sledovali budoucí oznámení ohledně prémiových partnerství, jak tomu bylo i v minulosti. Nicméně děkují za podporu a slibují, že doručí znova ten nejlepší eFootball zážitek.

Ztráta licencí na výše zmiňované celky se nicméně nijak nedotkne aktuálního ročníku PES2020. Vše zůstane při starém a vámi vybojovaní hráči v MyClubu vám všichni zůstanou beze změn. Budeme pro vás i nadále sledovat nejnovější zprávy okolo nového PESka a pokud nám chcete zanechat komentář, učiňte tak pod novinkou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama