Infinity Ward plánují pro CoD další vlny banů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Infinity Ward plánují pro CoD další vlny banů

Infinity Ward plánují pro CoD další vlny banů

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 7. 2020 14:01 3
Reklama

Studio Infinity Ward má pořádně políčeno proti hackerům a cheaterům. Skrze svůj twitterový účet upozornilo hráče, že se blíží další vlny nekompromisního banování a vydalo poměrně obsáhlý popis toho, co takové kroky postihují. Vedle klasických, skutečných cheatů varují i před zásahy, které pozměňují pouze kosmetické prvky hry.

„Cheatování nebude tolerováno. Blíží se další vlny banování. Pokud dostanete ban, jednalo se o neautorizované manipulování s herními daty. Nepodléhejte podezřelým službám nabízejícím cheaty a modifikace, jedná se o podvody. Prosím, nepoužívejte neautorizovaný software třetích stran k modifikování nebo hackování. To zahrnuje nástroje jako jsou hex editory, které vám přidělují předměty, které vám správně nepatří. To bereme jako podvádění a ve hře takové chování nechceme. Jedná se o banovatelný přestupek a riskujete ztrátu svého účtu,” varuje studio před hackováním vybavení.

„Neautorizovaný software třetích stran také obsahuje, mimo jiné, amboty, wallhacky, trainery, hacky statistik, textur, žebříčků, injectory, hex editory a další software, který cílově modifikuje herní data nebo data uložená v paměti. Nevyužívejte je. Může to vést k banu. Vyhněte se tutorialům a službám, které nabízejí způsoby jak upravovat kamufláže. Cokoliv, co vybízí k upravování paměti konzole nebo počítače k získání nového vybavení, předmětů nebo loadoutů nad rámec herní nabídky je považováno za podvod. To vše budeme tvrdě trestat a může vést k banu,“ pokračuje účet.

Série Call of Duty se i díky své popularitě pere s problémy cheatů prakticky od svého vzniku. Autoři se v posledních letech snaží s nepoctivými hráči tvrdě bojovat, byť je to často na úkor nespravedlivě zabanovaných hráčů, kteří žádný podvodný software nepoužívají. Snad nemusíme dodávat, že je používání hacků a cheatů nanejvýš odporné a silně vás od něj odrazujeme, už jenom kvůli hazardu a nebezpečí ztráty účtu. Jakékoliv obhajování podobné činnosti na našem webu tvrdě potrestáme i my.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama