Remedy pracují na hře ze světa Control / AW
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remedy pracují na hře ze světa Control / AW

Remedy pracují na hře ze světa Control / AW

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 8. 2020 09:11
Reklama

Finské studio Remedy v aktuálním blogovém příspěvku potěšilo řadu fanoušků. Potvrdilo totiž, že se připravovaný druhý rozšiřující balíček sci-fi akce Control s podtitulem AWE zaměří na osud Alana Wakea. Zároveň také potvrdilo, že pracuje na další hře zasazené do univerza.

Kreativní ředitel Sam Lake se pochlubil vznikem Remedy Connected Universe - jednotného univerza, kde se budou všechny hry studia odehrávat. Pokud pomineme řadu easter eggů a referencí, je DLC AWE prvním znakem existence tohoto projektu. 

„Pomalu, trpělivě, potichu jsme plánovali a kuli pikle, abychom něco podobného stvořili. Jsem naprosto nadšený, že konečně nadešel čas prvního konkrétního kroku na této cestě, cestě vytvoření Remedy Connected Universe,“ nechal se slyšet. 

Remedy nyní vyvíjejí dva projekty pod hlavičkou společnosti Epic. Jeden z nich by měl být spíše menších rozměrů, ten druhý je ale pravděpodobně plnohodnotnou AAA hrou. Finské studio zároveň pod záštitou čínského giganta Tencent a korejské firmy Smilegate pracuje na singleplayerové kampani multiplayerové střílečky CrossfireX.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama