THPS oznamuje spolupráci s Chipotle
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka THPS oznamuje spolupráci s Chipotle

THPS oznamuje spolupráci s Chipotle

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

11. 8. 2020 11:26 4
Reklama

Americký řetězec rychlého občerstvení Chipotle, který se inspiruje mexickou kuchyní, oznámil příchod nového burrita Tony Hawk. “Skejťácký pokrm” slouží především jako reklama na připravovaný remake Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2.

Burrito obsahující hnědou rýži, fazole, kuřecí maso, salsu, guacamole a sýr je s remakem legendárních her úzce spojeno. Prvních 2000 zákazníků, kteří si novinku objednají skrze aplikaci Chipotle dostanou přístup k exkluzivnímu Warehouse demu na PlayStation 4, Xbox One i PC. 

THPS oznamuje spolupráci s Chipotle
i Zdroj: Hrej.cz

14. srpna pak proběhne stream na oficiálním Twitchi řetězce, kde se k zmiňovanému demu posadí samotný skateboardista Tony Hawk s kolegou Jaggerem Eatonem a hercem Finnem Wolfhardem. Během streamu pak Chipotle rozdá 5000 bezplatných poukazů na burrito. Dle svého tvrzení je Tony Hawk velkým fanouškem potravin řetězce.

Většina zmíněných informací  je samozřejmě relevantní především pro fanoušky pobývající ve Spojených státech, pobočky Chipotle nicméně existují i v Německu, Francii a Spojeném království. 

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 vychází už 4. září na PC, Xbox One a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama