Sledujte úvodních 15 minut DLC pro Control
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte úvodních 15 minut DLC pro Control

Sledujte úvodních 15 minut DLC pro Control

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

16. 8. 2020 10:00
Reklama

Finální rozšíření Controlu, jež definitivně ztvrdí prolnutí se světem Alana Waka, se dočkala nové ukázky. Vývojáři během dlouhých patnácti minut prezentují úvodní pasáž nového dodatku.

Remedy se již v minulosti vyslovili, že DLC Altered World Event, zkráceně AWE, bude stejně jako zbytek hry situováno v jednom z hlouběji ukrytých sektorů budovy The Oldest House. V těchto dosud neprozkoumaných zákoutích bychom po vzoru Alana Waka měli být konfrontováni s četnými úryvky nejnovějšího díla zmíněného spisovatele, stejně jako distorzemi reality, které jeho literární um nechtěně způsobuje. V kontextu délky by nám hrátky se staronovým Alanem měly zabrat okolo 4 až 5 hodin.

Holdujete-li vedle střílení a metání početných telekinetických schopností i hrátkám na bázi manipulace světla a tmy, dozajista vás potěší, že inspirace Alanem Wakem se projeví i v těchto herních mechanismech. Aby si však hráči kovaní v bojích základní hry nepočínali zase až přespříliš sebejistě, dozná mírných úprav i seznam přítomných nepřátel. Na scénu tak nastupuje zcela nová hrozba – Airborne Ranger.

Druhé a dosud poslední oznámené DLC obohatí svět Controlu již 27. srpna. Její vydání tedy připadá na stejný den jakožto vydání oznámené definitivní edice obsahující vydaná DLC i základní hru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama