Ghost of Tsushima dostane co-op režim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ghost of Tsushima dostane co-op režim

Ghost of Tsushima dostane co-op režim

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

17. 8. 2020 15:35
Reklama

Představitel studia Sucker Punch Productions, Darren Bridges, v průběhu dnešního dne oznámil, že do Jinova dobrodružství nově přibyde i možnost kooperativního multiplayerového režimu Ghost of Tsushima: Legends. Možnost kooperace má být do hry přidána ještě letos, a sice formou bezplatného updatu.

Legends nabídne kooperaci dvou až čtyř hráčů, přičemž každý z přítomných účastníků zastane roli jednoho ze čtyř legendárních hrdinů ostrova Tsushima. Konkrétních výpis hrdinů je následující: Samurai, Hunter, Ronin a Assassin. Každý má podle slov vývojářů nabídnout odlišný styl boje a své vlastní unikátní schopnosti, jež budou plně šity na míru konkrétním herním situacím.

Další významné rozdíly oproti dosavadnímu zážitku panují rovněž na poli tónu samotné hry. Oproti spíše osobnímu a reality se přidržujícímu příběhu osamoceného Jina má přidaná kooperace následovat citelný příklon k fantasknímu stylu vyprávění, jež naplno využije japonského folklóru a mytologie místní oblasti.

Co se samotné herní náplně a přidaných aktivit týče, zde autoři komentují situaci následovně. V případě, že budete mít k dispozici pouze jednoho druha do zbraně, bude vám umožněno podstoupit sérii postupně se ztěžujících příběhových misí, ve kterých otestujete dříve osvojené bojové dovednosti.

Postačuje-li však okruh vašich přátel na obsazení všech čtyř dostupných pozic, budete se moci těšit i z úkolů, v rámci nichž budete čelit neúnavným hordám nepřátel, a to včetně nových bojovníků Oni třímajících nadpřirozené schopnosti. Třešinkou na již tak sladkém dortu je pak možnost seskupit sílu všech čtyř hráčů a vydat se na vstříc osudu při zdolání připravovaného raidu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama