Wasteland 3 ukazuje možnosti kooperace
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Wasteland 3 ukazuje možnosti kooperace

Wasteland 3 ukazuje možnosti kooperace

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

22. 8. 2020 08:25
Reklama

Třetí díl postapokalyptické série Wasteland od studia InXile dostává týden před oficiálním datem vydání nové video. Obsahem ukázky se protentokrát stává prezentace dříve oznámené novinky třetího dílu, a sice přítomnosti kooperativního režimu pro dva hráče.

Jelikož hra zastupuje žánr akčních RPG s možností taktických soubojů, je zřejmé, že přítomnost reálných parťáků bude primárně ovlivňovat právě dějí na bojišti. Mimo tyto chvíle, kdy vám spíše teče do bot, bude spolupráce klíčová i tehdy, odevzdáváte-li úkol či vedete dialogy. Sami autoři v této souvislosti uvádějí, že hráči budou například mít k dispozici možnost odevzdat tentýž úkol pro dvě znepřátelené frakce v téže chvíli.

V případě, že se ke svému společníkovi připojíte v pokročilejší fázi hry, tedy ve chvíli, kdy je na scéně již přítomno vícero charakterů, bude hostitel hry vyzván, aby rozdělil kontrolu nad jednotlivými herními charaktery. S tímto faktem se rovněž pojí i skutečnost, že oba hráči mají k dispozici všechny uložené pozice z odehrané seance. To v překladu znamená, že oba hráči mohou na dřívější hraní navázat, a to i bez přítomnosti druhého společníka. Již tak obsáhlý balíček nakonec uzavírá informace, že hra bude v kooperaci mimo jiné obsahovat i unikátní zážitky, mezi něž se řadí třeba šíření pomluv o druhém hráči na hlavní základně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama