Crash 4 představí zcela nový typ úrovní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crash 4 představí zcela nový typ úrovní

Crash 4 představí zcela nový typ úrovní

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

29. 8. 2020 11:55
Reklama

Během čtvrteční ceremoniální prezentace Opening Night Live došlo k rozebrání nových detailů o Crash Badicoot 4: It's About Time. Zástupce vývojářského týmu Lou Studdert při této příležitosti hráče informoval, že mimo standardních úrovní nabídne čtvrtý díl i zcela nový typ levelů zvaný Flashback Tapes.

Nově představená skupina úrovní se má pyšnit extrémně vysokou obtížností a využitím hádanek, přičemž jak už název napovídá, flashback levely přenesou hráče do daleké minulosti, a to dokonce až před události úplně prvního dílu. Retrospektivně bychom se tak měli stát přímými svědky okamžiků, kdy doktor Neo Cortex prováděl své rozličné pokusy na Coco a Crashovi.

Způsob integrace jednotlivých úrovní do zajetých herních principů má vycházet z nacházení filmových pásek, které jsou ukryty v jednotlivých úrovních. Na první pohled prostý a relativně jednoduchý princip je však doplněn i o další dodatečnou podmínku, a sice nutnosti projít daný level bez jediného úmrtí. Nepodaří-li se vám tak, přítomná páska posléze zmizí.

Možnost otestovat své herní schopnosti na maximum dostanete již 2. října, kdy hra vychází na PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama