Haven dostává trailer a verzi pro Xbox Series X
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Haven dostává trailer a verzi pro Xbox Series X

Haven dostává trailer a verzi pro Xbox Series X

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

31. 8. 2020 10:40
Reklama

Indie titul Haven, který nás po dlouhé měsíce provázel při velkém počtu herních prezentací se znovu ukazuje v nových záběrech. Dodatečně však dochází i k oznámení, že hra nově zamíří i na další dosud neoznámenou platformu.

Během přibližně 10 vyobrazených minut dojde na předvedení takřka všech základních principů a vlastností, které hra nabízí. Konkrétně jde o mix netradičního výtvarného stylu a neotřelé hratelnosti, která cílí na kombinaci tahových soubojů se sociálním aspektem budování vztahu dvojice hlavních protagonistů – Yu a Kaye. Příběh obou hrdinů dostane navíc nový rozměr vzhledem k možnosti drop-in-drop-out kooperativního režimu dvou hráčů.

Mimo dosud oznámených verzí pro PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, PC a Nintendo Switch nově hra míří i na novou generaci konzole od Microsoftu, tedy Xbox Series X. Všechny verze by měly být vydány současně, přičemž stát by se tak mělo koncem letošního roku. Již dříve bylo autory potvrzeno, že verze pro PlayStation 5 nabídne 120 FPS, lze tedy očekávat, že obdobná informace platí i pro Xbox Series X.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama