Hra Away z vás udělá létající veverku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hra Away z vás udělá létající veverku

Hra Away z vás udělá létající veverku

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

2. 9. 2020 15:29 2
Reklama

Máte v oblibě sledování dokumentů z prostředí divoké přírody, v nichž se v hlavních rolích objevují zajímavá zvířátka? V tom případě vás jistě bude zajímat unikátní počin Away: The Survival Series. V něm si totiž můžete zahrát za létající veverku.

Autoři ze studia Breaking Walls se po čtyřech letech vývoje rozhodli podělit o zajímavé záběry z chystané hry. Hlavní aktérkou je vakoveverka létavá, která se snaží zachránit vlastní rodinu. Na strastiplné cestě bude objevovat krásy fauny a flóry rozmanitého světa.

Hráči mohou prozkoumávat prostředí dle libosti. Šplhání po stromech, plížení v trávě, poletování kaňonem, to vše šikovná veverka zvládne levou zadní. Právě objevování světa je jedním z hlavních kouzel hry. Divočina si žije vlastním životem. Kolem veverky se neustále cosi plazí, ať už jde o neškodné brouky, nebo nebezpečné predátory, jimž by se raději měla vyhnout. Jak poznat mírumilovné tvory od těch, kteří se vás snaží sežrat? Stačí poslouchat instinkt, tedy zmáčknout příslušné tlačítko, což barevně odliší kamarády od agresorů.

Sluší se dodat, že se nebohá veverka pohybuje ve spodní části potravního řetězce, takže si jen tak na někoho vyskakovat nemůže. Potyčkám se ale nevyhne. Připraven je jednoduchý bojový systém založený na rychlých úskocích a správně načasovaných útocích.

Away: The Survival Series míří na PC a PS4 začátkem příštího roku, konkrétní datum vydání zatím známo není.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama