DLC CP2077 budou odhalena před vydáním
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC CP2077 budou odhalena před vydáním

DLC CP2077 budou odhalena před vydáním

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

6. 9. 2020 10:45 1
Reklama

CD Projekt Red ohlásil další plány ve spojitosti s post-launch podporou Cyberpunku 2077. Dodatečný obsah, který hra po svém uvedení na trh obdrží ve formě bezplatných DLC i placených rozšíření má být odhalen již relativně brzy a má potenciálně nabídnout více než u Zaklínače 3.

Prezident vývojářského týmu Adam Kiciński, který při stejné příležitosti oznámil i vylepšenou verzi Zaklínače 3, při konferenci s investory na konto dodatečného obsahu sdělil: Ano, můžete očekávat podobný styl přidávání obsahu, jako tomu bylo po vydání Zaklínače 3. Vlastně můžete očekávat ještě více. Nemůžu sice nyní zacházet do přílišných detailů, ale alespoň prozradím, že vše se vyjasní do vydání hry."

Ve svém povídání následně pokračuje slovy: Vzhledem k faktu, že jsme k vydání hry již poměrně blízko, očekávejte odhalení dodatečného obsahu poměrně brzy. Série bezplatných DLC, stejně jako větších rozšíření bude pak při této příležitosti detailněji rozebrána, přičemž jak jsem již podotkl, můžete očekávat, že se tak stane poměrně brzy". 

Zástupci CD Projekt Red se v minulosti vyjádřili, že vydání hry bude předcházet série vysílání Night City Wire, skrze která přiblíží dosud neoznámené novinky. Doposud jsme Cyberpunk mohli v chodu spatřit při dvou takovýchto příležitostech, přičemž třetí šanci tak učinit máme dostat brzy, konkrétně 26. září v rámci Tokyo Games Show 2020.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama