Division 2 brzy nabídne nový PvE režim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Division 2 brzy nabídne nový PvE režim

Division 2 brzy nabídne nový PvE režim

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

11. 9. 2020 10:10
Reklama

Ubisoft se pomalu začíná soustředit na nové značky, to ale neznamená, že by staří známí neměli co říct. O slovo se přihlásili také vývojáři The Division 2, od nichž se brzy dočkáme čerstvého obsahu. Krom nových možností ohledně úpravy postavy a dalších drobných detailů přinese třetí sezóna i zbrusu nový PvE režim.

The Summit postaví agenty před těžký úkol. Musí se pokusit projít stopatrovým věžákem a vypořádat se s gaunery, jimž nečekaná návštěva nedělá žádnou radost. Nový režim dle autorů prověří zkušenosti s bojem v uzavřených prostorech, má zároveň velký potenciál k opětovnému hraní.

Division 2 brzy nabídne nový PvE režim
i Zdroj: Hrej.cz

Do budovy autoři nacpali příslušníky všech frakcí, které se ve hře doposud objevily. Průchod by měl představovat výzvu nehledě na zvolenou obtížnost. V případě nezdaru je nejlepší zkusit štěstí ještě jednou. Pevná vůle a neústupnost jsou při zdolávání mrakodrapu těmi nejsilnějšími zbraněmi.

Režim se zpřístupní všem odvážlivcům, pokud splní dvě podmínky. Tou první je dokončená kampaň Warlords of New York, druhou pak dosažení čtyřicáté úrovně. Na doplnění restů máte čas do 22. září. Právě tehdy se totiž The Summit zpřístupní.

Přišlo také oznámení, že bude hra přístupná i na konzolích příští generace. Půjde ale pouze o zpětnou kompatibilitu, nedá se tedy očekávat, že by se hráči next-gen verze dočkali nějaké speciální péče.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama