Miles Morales přinese remaster původní hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Miles Morales přinese remaster původní hry

Miles Morales přinese remaster původní hry

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

17. 9. 2020 12:00 2
Reklama

Miles Morales včera večer pěkně zazářil v gameplay ukázce, následně navíc potěšil i hráče, kteří momentálně neuvažují o koupi konzole PS5. Hra bude totiž hned v den vydání dostupná také na PS4. Řeč ale padla také na původního Spider-Mana z roku 2018. Jeho remaster totiž bude součástí ultimátní edice chystaného pokračování.

Edice vyjde na 70 dolarů, v Česku 1999 Kč, a krom nového dobrodružství s Moralesem bude obsahovat i voucher s kódem k vylepšené verzi původního titulu od Insomniac Games. Mimo základní hru se v balíčku nachází také všechna rozšíření.

Miles Morales přinese remaster původní hry
i Zdroj: Hrej.cz

Remaster nepřinese pouhé vyšší rozlišení. Mnoho assetů prošlo kompletní předělávkou, aby byl náležitě využit výkon PS5. Dočkáme se tedy lépe vypadajících postav, implementace ray tracingu, lepších stínů a světel, větší hustoty obyvatel a dopravních prostředků. Režim pro vyšší výkon pak umožní poletovat nad New Yorkem v 60 snímcích za sekundu. Vylepšení se dočkaly také nahrávací časy.

Autoři navíc zapracovali na funkcích, o nichž se mluvilo v souvislosti s Milesem Moralesem. I Peter Parker využije možností ovladače DualSense, především tedy haptickou odezvu. Připraveny jsou také dosud neviděné outfity a dokonce i nové trofeje, aby to notoričtí sběrači neměli s platinou tak jednoduché.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition vyjde digitálně i na fyzických nosičích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama