Beat Saber brzy nabídne multiplayer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beat Saber brzy nabídne multiplayer

Beat Saber brzy nabídne multiplayer

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 9. 2020 13:30
Reklama

Československý projekt Beat Saber dobyl svět virtuální reality a stal se zde jednou z nejoblíbenějších her. Vladimír Hrinčár, Ján Ilavský a Jaroslav Beck časem přidali hned několik doplňujících balíčků, hudební repertoár se tedy značně rozšířil. Nyní ale přišel čas posunout zážitek zase o kus dál. Co byste řekli na možnost půlit barevné kvádry ve společnosti dalších hráčů?

Pražské studio totiž zapracovalo na multiplayeru, který hráče spojí dohromady. Z traileru vyplývá, že se počítá s propojením minimálně pěti lidí, bohužel už ale neprozrazuje, jaké režimy autoři připravili. Zatím pouze víme, že bude možné „vybrat avatara, přidat se do soukromé skupiny nebo do náhodného zápasu,“ a užít si tanec spolu s přáteli.

Novinka byla představena na konferenci Facebook Connect. Právě Facebook totiž studio Beat Games odkoupil. Hlavním bodem akce bylo představení headsetu Oculus Quest 2. Ten se vyznačuje mimo jiné také tím, že se obejde bez kabelů, což z něj dělá ideální přístroj pro hraní pohybově náročných her, kam Beat Saber bezesporu spadá.

Přeci jen došlo i na další hudební balíček. Tentokrát přišla řada na jihokorejskou popovou skupinu BTS. Multiplayer dorazí do Beat Saberu už za necelý měsíc, datum vydání je stanoveno na 13. října.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama