Nalaďte se na vlnu Mafie v další ukázce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nalaďte se na vlnu Mafie v další ukázce

Nalaďte se na vlnu Mafie v další ukázce

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

18. 9. 2020 10:40 2
Reklama

Poslední týden do vydání remaku Mafie počínaje dnešek oficiálně započal a spolu s ním se stupňuje i nasazení, s jakým vývojáři z Hangar 13 titul prezentují. Důkazem budiž nejnovější trailer, jenž zachycuje podobu některých ikonických misí.

Méně než minutová ukázka poskytuje náhled na pamětihodné chvíle, jako jsou mise: Skvělý obchod, Melouch, Dobrou chuť, Kněz a coura, Smetánka nebo případně i nechvalně proslulá závodní pasáž Fairplay, jejíž ukázka byla publikována v minulosti. Podobně jako tomu bylo u dřívějších videí, i nyní autoři akcentují důraz na věrnost původní předloze, stejně jako poukazují na četné prvky novelizace, jako jsou rozšířené příběhové sekvence, přidané prvky hratelnosti a samozřejmě i radikální přepracovaní vizuální stránky.

Znovuprožití osudových momentů Thomase Angela a rozuzlení jeho strastiplné životní cesty za bohatstvím a vysněným životem dorazí na naše monitory již 25. září, a to ve verzích pro PS4, PC a Xbox One. Řadíte-li se zároveň mezi budoucí majitele PC verze Mafia: Definitivní Edice, můžete  pokud jste tak dosud neučinili – prozkoumat i nedávno odhalené minimální a doporučené hardwarové nároky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama