Druhá sezóna Fall Guys má již přesné datum
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Druhá sezóna Fall Guys má již přesné datum

Druhá sezóna Fall Guys má již přesné datum

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

3. 10. 2020 12:10
Reklama

Přestože Fall Guys od momentu prvotního úspěchu i nadále pokračují v přilákávání nových hráčů, nelze popřít, že uplynulý čas popularitu titulu přece jen mírně utlumil. Aby tento nelehký souboj s časem studio Mediatonic alespoň částečně zvrátilo, rozhodli se jeho zástupci podělit o datum druhé chystané sezóny. 

Středověká tématika, jež spolu s druhou sezónou do hry zamíří byla poprvé představena v rámci letošního Gamescomu, respektive ceremoniální akci Opening Night Live, jež mu v říjnu předcházela. Již tehdy jsme se tak prostřednictvím traileru dozvěděli, že hra se v druhé sezóně rozšíří o čtveřici středověkem inspirovaných map nebo také množství skinů, čítající podobizny rytířů, draků či čarodějů.

Jak již výše uvedený Tweet napovídá, svého středověkého dobrodružství se dočkáme už 8. října. Než však tento osudný čas nadejde, připravili si vývojáři ještě jednu specialitu, a sice časově omezenou akci, během níž mohou stávající hráči obdržet dvojnásobný počet Fame bodů k odemčení dalších odměn.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama