The Medium vyjde začátkem prosince
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Medium vyjde začátkem prosince

The Medium vyjde začátkem prosince

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

9. 10. 2020 14:39 1
Reklama

Zatímco posledně polský Bloober Team přiblížil příběhové pozadí chystaného psychologického hororu, nyní je už evidentně ten správný čas oznámit konkrétní datum vydání. Doposud jsme počítali s tím, že se nová značka objeví koncem letošního roku. Tato skutečnost se nyní potvrdila.

Autoři dnes prostřednictvím traileru oznámili, že hra vyjde 10. prosince. Ohledně platforem se samozřejmě nic nemění, Medium míří na PC a obě konzole Xbox Series. Od prvního dne se objeví v nabídce služby Xbox Game Pass.

Hru si nyní také můžete předobjednat, za projevenou důvěru obdržíte desetiprocentní slevu. Akce platí pro všechny platformy. Pro PC verzi se pak navíc chystá originální soundtrack, na němž pracoval legendární skladatel Akira Jamaoka, který se proslavil mimo jiné díky hudbě pro Silent Hill. Na soundtracku se podílel i Arkadiusz Reikowski. Součástí předobjednávky je také digitální artbook.

Začátkem prosince se tedy konečně dozvíme, jak funguje unikátní mechanismus, kdy hráč v jeden čas ovládá postavu ve dvou různých dimenzích. Nezbývá než doufat, že se novinka od Bloober Teamu podaří.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama