Guilty Gear Strive má datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Guilty Gear Strive má datum vydání

Guilty Gear Strive má datum vydání

Martin Synek

Martin Synek

12. 10. 2020 11:25 4
Reklama

Nejnovější přírůstek do rodiny bojovek Guilty Gear od Arc System Works se opozdí. Přesto, že zatím kolem data vydání kolovaly pouze nepodložené dohady, jedno bylo jisté. Hra měla vyjít v letošním roce, což se bohužel díky koronavirové pandemii opět mění. Letošní rok tvůrci jednoduše nestíhají, a tak nám fanouškům nezbývá nic jiného, než čekat.

Konkrétní datum bylo tedy stanoveno na 9. dubna 2021, kdy se dočkají všichni majitelé konzolí Playstation 4 a Playstation 5 a také hráči na PC skrze Steam. Pokud si budete chtít připlatit za Deluxe či Ultimate verzi hry, dostanete jako bonus i přednostní vstup do hry a bojovat budete moci již 6. dubna 2021. Oznámení data vydání samozřejmě doprovází i nový trailer, kde máme možnost podívat se i na příběhovou část hry samotné.

Guilty Gear Strive má být restartem celé série, a jak sami tvůrci tvrdí, má představovat novou generaci bojovek. Osobní zkušenost mi však ukázala, že jde znova o perfektně vybalancovanou bojovku, která jede přesně v duchu pravidel předchozích dílů. Tudíž by fanoušek žánru neměl být zklamán. Nicméně to, jaký bude výsledek doopravdy se dozvíme až v dubnu příštího roku.

Aktuálně navíc Arc System Works vydávají i další trailer, který standardně oznamuje novou hratelnou postavu do sestavy bijců zdejší novinky. Jde o zbrusu novou bojovnici Giovannu, které dopomáhá její démonický vlk. Tím se dostáváme již na třináctou oznámenou postavu, za kterou budete moci hrát. A to nás ještě 1. ledna 2021 čeká nový trailer, který ukáže celou základní patnáctku. Těšíte se? Napište nám do diskuze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama