Vývojářům Cyberpunku vyhrožují smrtí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojářům Cyberpunku vyhrožují smrtí

Vývojářům Cyberpunku vyhrožují smrtí

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

28. 10. 2020 14:35 28
Reklama

Včerejší oznámení odkladu očekávaného RPG Cyberpunk 2077 vyvolalo očekávané pozdvižení. Někteří hráči jsou naštvaní, jiní smutní, další naopak autory chápou a prostě se jen těší na maximálně odladěnou hru. Existuje ale i drsnější sorta “fanoušků”, kteří nyní zaměstnancům studia CD Projekt vyhrožují smrtí.

Game designér Andrzej Zawadzki to oznámil na Twitteru. „Chápu, že jste naštvaní, zklamaní a chcete vyjádřit svůj názor. Nicméně, posílat výhružky smrtí vývojářům je naprosto neakceptovatelné a jednoduše špatné. Jsme jen lidé, stejně jako vy,“ nechápe jednání některých jedinců.

Server Eurogamer připomíná, že zloba hráčů nemusí pramenit jen z čistého faktu, že byla hra odložena, ale i z prohlášení na sociálních sítích. Tam totiž oficiální účet Cyberpunku ještě před dvěma dny hráčům potvrzoval, že se hry dočkají v původním termínu a mohou si tak vzít volno. Jeden ze zaměstnanců studia, Fabian Mario Dohla, ale upozornil fanoušky na to, že je CD Projekt velká firma a ke správcům sociálních sítí se v té době ještě oznámení o odkladu nedostalo. Žádný ze zaměstnanců tak dle tvrzení firmy vědomě nelhal.

Připomínáme, že Cyberpunk 2077 vyjde dle současných plánů 10. prosince.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama