Marcus z WD2 se v Legionu asi neobjeví
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Marcus z WD2 se v Legionu asi neobjeví

Marcus z WD2 se v Legionu asi neobjeví

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

29. 10. 2020 13:31
Reklama

Hlavní hrdina druhého dílu hackerské akce Watch Dogs se v současném pokračování Legion k DedSecu asi nepřipojí. Potvrdil to představitel Marcuse Hollowaye Ruffin Prentiss v rozhovoru pro server IGN. Herce a dabéra prý Ubisoft vůbec nekontaktoval a oblíbený hrdina tak zřejmě vůbec není v plánu.

Do hry se přitom podívají hned dvě postavy známé z předchozích dílů. Protagonista jedničky Aiden Pearce, ztvárněný Noamem Jenkinsem, se ukázal už ve dvojce, a nyní má zahrát další kapitolu svého příběhu. Ze sanfranciské partičky se pak do Londýna přesune šílenec Wrench, který se hráčům Watch Dogs 2 zapsal do paměti asi nejhlouběji.

„S Ubisoftem v kontaktu nejsem. Moc rá bych si tuhle roli zopakoval. Patří k těm nejlepším, které jsem kdy dělal. Když oznámili Aidena, byl jsem jako ‚no jo, možná tu šance je‘. A pak ve hře samozřejmě bude i Wrench. Ve Watch Dogs 2 je to můj největší parťák. Takže si myslím, že v určitém smyslu šance pořád existuje, ale Ubisoft mě zatím nekontaktoval. Kdyby dali vědět, rozhodně do toho zase skočím,“ okomentoval situaci Prentiss. Sám ale na Ubisoft nijak naštvaný není a chápe jeho rozhodnutí dát přednost Wrenchovi. Jeho představitele Shawna Baichoo popisuje jako špičkového, talentovaného herce, který umí v partě dabérů naučit i pobavit. A každou vteřinu ve virtuálním světě si plně zaslouží.

V rozhovoru pro IGN se Prentiss rozpovídal i o roli Marcuse a o tom, co dobře zpracovaný hrdina tmavé pleti může znamenat pro celou komunitu. Zmiňuje například to, že Marcus zajímavě naboural dosavadní trend černých hrdinů, kteří plní stereotypní role a dělají to, co je pro tuto rasu v rámci popkultury typické (gangsterské role CJe nebo Franklina v sérii GTA, Lincolna v Mafii 3). 

V rámci DLC pro Watch Dogs Legion bychom se vedle Aidena Pearce nebo Wrenche měli dočkat i postavy věrné assassínskému řádu (ze série Assassin’s Creed) a dalších, zatím neoznámených.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama