Jim Ryan chválí autory Ghost of Tsushima
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jim Ryan chválí autory Ghost of Tsushima

Jim Ryan chválí autory Ghost of Tsushima

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

30. 10. 2020 07:59
Reklama

Sony si navzdory všem překážkám pravděpodobně připíše velmi úspěšný rok. Launch konzole PlayStation 5 doplní i fantastická čísla z prodejů first-party her. Dařilo se i samurajské akci Ghost of Tsushima. Ani v Sony nečekali, že by novinka mohla takto zazářit.

O cestě Jina Sakaie v rozhovoru pro server GamesIndustry.biz pohovořil Jim Ryan, prezident Sony Interactive Entertainment. Podle něj zpětná vazba od kritiků i samotných hráčů předčila veškerá očekávání. Studio Sucker Punch tím skvěle navázalo na úspěch svých předchozích her.

„Samozřejmě bych mohl mluvit o Naughty Dog, ale ti dělali dobré hry odjakživa. Raději bych se zmínil o hře Ghost of Tsushima, která udělala radost kritikům i hráčům. A to do té míry, že jsme to ani nečekali. To vypovídá o tom, kolik má za sebou studio Sucker Punch práce,“ prohlásil Ryan a naznačil, že se vývojáři posunuli zase o kus dál.

Prezident SIE bohužel nezmínil konkrétní čísla, musíme si tedy stále vystačit s údajem, podle nějž se jen za první tři dny podařilo prodat 2,4 milionu kusů. V Sucker Punch už nyní pravděpodobně pracují na dalším projektu, očekává se, že se Ghost of Tsushima dočká pokračování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama