Todd Howard se ohlíží za Falloutem 76
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Todd Howard se ohlíží za Falloutem 76

Todd Howard se ohlíží za Falloutem 76

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

4. 11. 2020 10:14 3
Reklama

Dnes už jsme zjistili, jak to vypadá s novými projekty pod hlavičkou Bethesdy. Todd Howard však poskytl rozhovor i pro server GamesIndustry.biz, v němž se rozpovídal o titulu Fallout 76. Výkonný producent nevyloučil, že by v budoucnu mohli udělat podobnou hru.

Začátkem je potřeba připomenout, že si Fallout 76 od kritiků ani od hráčů neodnesl zrovna pozitivní zpětnou vazbu. Pokulhával například technický stav, zvláštní bylo i rozhodnutí obejít se bez NPC postav. Bethesda to nicméně s online RPG nevzdala, časem se objevil nový obsah, kupříkladu příběhové rozšíření Wastelanders, které hru více přibližuje klasickému Fallout zážitku.

Sám Todd Howard uznal, že hra měla své mouchy. Dodal ale, že si i přesto dokázala udržet početnou komunitu hráčů. „Navzdory všem problémům a zasloužené kritice se hře věnovalo hodně lidí. Nejde sice o čísla srovnatelná s regulérním Falloutem, miliony lidí nám ale říkaly, že na té hře něco je,“ prozradil Howard. Dodal také, že je hrdý na tým, který na titulu pracoval i po vydání, čímž ho posunul tím správným směrem.

Dle Howarda šlo o velmi cennou zkušenost. Teď se sice soustředí na vývoj Starfieldu a The Elder Scrolls 6, nevyloučil ale, že někdy v budoucnu nezabrousí znovu do multiplayeru. „Udělalo to z nás lepší vývojáře, jsme teď mnohem více propojeni s komunitou,“ vysvětlil a dodal, že Fallout 76 rozhodně nemusí být zkušenost, kterou si už nikdy nezopakují.

Fallout 76 je nyní dostupný na platformách PC, Xbox One a PlayStation 4. Na prosinec je naplánován další přídavek, s nímž do hry napochoduje Brotherhood of Steel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama