Cyberpunk se opět ukáže v Night City Wire
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cyberpunk se opět ukáže v Night City Wire

Cyberpunk se opět ukáže v Night City Wire

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

13. 11. 2020 18:30
Reklama

Polští vývojáři ze studia CD Projekt Red oznamují další vysílání Night City Wire. Série živých přenosů, která měla uvozovat listopadové vydání Cyberpunku 2077, se tak vzhledem k odložení hry na prosinec dočká další epizody. A to přímo v den donedávna platného data vydání.

Obsah epizody se má zaobírat rozebráním postavy Johnnyho Silverhanda,  různorodostí obsažených hudebních skladeb a dalších prozatím neoznámených novinek. Samotní zástupci studia doslovně uvádí, že nás čekají opravdu zajímavé věci, které bychom si pravděpodobně neměli nechat ujít. V této souvislosti nemusí tak být od věci připomenout, že se vývojáři dříve nechali slyšet, že představení DLC obsahu má proběhnout ještě před oficiálním datem vydání.

Poslední epizoda Night City Wire, které jsme byli svědky přibližně před měsícem, nabídla detailní pohled do šíře vozového parku i skutečnosti, že krást auta nebude jednoduché ani ve fiktivní budoucnosti Cyberpunku. Zda se však nadcházející, a spolu s vámi doufáme, že i poslední, ukázka hry před jejím vydáním poslední epizodě vyrovná, to zjistíme už 19. listopadu v 18:00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama