Patch pro Valhallu přinesl další problémy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Patch pro Valhallu přinesl další problémy

Patch pro Valhallu přinesl další problémy

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 11. 2020 14:55 3
Reklama

Čerstvé pokračování série Assassin’s Creed s podtitulem Valhalla dostalo první větší aktualizaci, která měla napravit řadu známých chyb především na nové generaci konzolí. Zdá se ale, že se příliš nepovedla, někteří hráči si totiž stěžují na problémy nové, případně na zhoršení těch původních.

Ze svědectví webu ResetEra lze vyčíst, že má update nejlepší účinek na verzi pro Xbox Series S, protože v případě této konzole běží oba nové režimy výkonu (grafika, framerate) tak, jak by měly. Na konzoli PlayStation 5 se ale prý objevují problémy s klesáním frameratu u “ošklivější” varianty, tedy té, která by měla držet stabilních 60 snímků za sekundu. Framerate prý občas padá k hodnotám kolem čtyřiceti.

U Xboxu Series X zase u spousty hráčů nevymizel otravný tearing obrazu (zadrhávání). Objevují se ale i ty názory, že aktualizace pomohla. Jde tedy zřejmě o individuální problém.

Úsměvné je, že před aktualizací byla verze pro PlayStation 5 ta technicky nejlepší a nejstabilnější. Teď se, zdá se, karta obrátila. Hráčům na Xbox Series X a PS5 tedy doporučujeme s updatováním hry vyčkat. Na ostatních platformách by mělo dojít ke kýženému zlepšení zážitku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama