Trailer vysvětluje dění ve světě Chronos
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer vysvětluje dění ve světě Chronos

Trailer vysvětluje dění ve světě Chronos

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

2. 12. 2020 12:16
Reklama

Chronos: Before the Ashes je prequelem k úspěšné kooperativní střílečce Remnant: From the Ashes. A protože soulsovka vychází právě tento týden, připravili autoři ze studia Gunfire Games launch trailer.

Novinka vychází z VR hry pro Oculus, která vyšla už v roce 2016. Tehdy se autoři dočkali velmi pozitivních ohlasů, což bylo také jedním z důvodů k produkci portu na běžné platformy. Hra do žánru přináší neokoukané herní prvky, například proces stárnutí, s nímž je postava s každou další smrtí slabší a pomalejší, zato ale moudřejší. Hra slibuje atraktivní bojový systém i nápadité hádanky.

Launch trailer nastiňuje základní příběhovou premisu. Hrdina se bude muset vypořádat s příšerami, které pustoší svět pod dohledem bájného draka. Aby ho mohl porazit, musí nejprve počkat, až se probudí magický kámen, jenž mu umožní odcestovat do jiného světa. A právě tam by měl najít ty správné odpovědi.

Chronos: Before the Ashes je k dispozici na platformách Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series, PlayStation 5 a také na Switchi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama