Terminator: Resistance vyjde na PS5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Terminator: Resistance vyjde na PS5

Terminator: Resistance vyjde na PS5

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

17. 12. 2020 09:35
Reklama

Terminátor v minulém roce vlezl, kam se dalo. Mašina na mrtvoly se objevila v Mortal Kombat 11 nebo Ghost Recon Breakpoint, aby připomněla, že jde do kin film Terminator: Dark Fate, v němž se vrátil Arnold Schwarzenegger i Linda Hamilton. O promo se snažila také samostatná hra.

Terminator: Resistance se odehrává 31 let po událostech Judgment Day. Odbojář Jacob Rivers bohužel zjistí, že ho systém Skynet označil k likvidaci. Jeho úkolem není nic menšího, než přežít a následně se pokusit zachránit lidstvo v boji proti krvelačným strojům. Hra po vydání neudělala valný dojem. Polské studio Teyon se ostatně v minulosti věnovalo především mobilním hrám, na velkých platformách to zkusilo s titulem Rambo: The Video Game, o němž se toho taktéž nedá říct mnoho dobrého.

Vraťme se ale ke hře Terminator: Resistance. Nad ní totiž autoři ještě nezlomili hůl. Na příští rok si přichystali vylepšenou edici, která zřejmě zamíří pouze na PlayStation 5. Obsahovat bude všechny updaty z PC verze, vylepšenou grafiku, rychlejší nahrávací časy a podporu ovladače DualSense. Hra by měla běžet ve 4K a 60 FPS. Vývojáři připravili také nový režim Infiltrator, v němž se hráči mohou stát strojem T-800. Majitelé PS4 verze pak mají nárok na bezplatný upgrade.

Vylepšená verze Terminator: Resistance se na PS5 objeví 26. března, na léto pak studio Teyon plánuje tři placená DLC, která budou k dispozici také na PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama