NieR: Automata hlásí 5 mil. prodaných kopií
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka NieR: Automata hlásí 5 mil. prodaných kopií

NieR: Automata hlásí 5 mil. prodaných kopií

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

27. 12. 2020 07:25
Reklama

Studio PlatinumGames spolu s vydavatelem Square Enix přichází s aktualizací o prodejních číslech NieR: Automata. Pozitivně přijaté JRPG z roku 2017 původně vydané pouze pro PS4 a PC překonává hranici 5 milionů prodaných kopií.

JRPG situované do dystopické vize budoucnosti dokázalo už v dubnu letošního roku uhranout více než 4,5 milionu hráčů, v září pak 4,85 mil. Nynější úspěch je tak pouze dalším poukázáním, že vysoké prodeje při uvedení hry na trh nebyly náhodou. O pozitivním přijetí ostatně svědčí i dodatečné vydání titulu pro Xbox One v roce 2018 nebo naše někdejší pochvalná recenze.

Pakliže vás hra dosud míjela, máte mimo základní verze pro PS4, Xbox One a PC, také možnost hru zakoupit v Game of the YoRHa edici. Ta kombinuje už zmíněnou základní hru i dále vydaný DLC obsah. K dispozici je nyní v akci na všech hlavních platformách, tedy PS Storu (499 Kč), Steamu (430 Kč) i Xbox Storu (599 Kč). U varianty pro Xbox jde o edici Become as Gods, jež je ekvivalentem k výše jmenované. Možnost jejího vyzkoušení je zahrnuta i do předplatného Xbox Game Pass.

Posledními slovy dodejme, že už 23. dubna 2021 dorazí na výše řečené platformy i předělávka prvního dílu s názvem NieR Replicant. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama