CD Projekt dementoval pozitivní spekulaci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CD Projekt dementoval pozitivní spekulaci

CD Projekt dementoval pozitivní spekulaci

Radek Raudenský

Radek Raudenský

7. 1. 2021 08:20 3
Reklama

Před nějakou dobou se na redditu objevila rozsáhlá zpráva hovořící o stavu Cyberpunku. Tu přinesl údajný zaměstnanec CD Projekt Red, přičemž spekulace byla spíše pozitivního charakteru. Vývojář se rozepsal o tom, že velká část herního kódu byla přepsána, přičemž se dočkáme i spousty nového obsahu. Vývojáři před vydáním prý utnuli přes 50 tisíc řádků dialogů, spousta z nich se do hry s updatem vrátí, stejně tak se otevře mnoho apartmánů, které jsou nyní uzamčeny.

O to zvláštněji může působit reakce polského studia, které se skrze svůj Twitter účet rozhodlo na tuto spekulaci zareagovat. „Normálně spekulace nekomentujeme, tentokrát ale chceme udělat výjimku, jelikož tento příběh zkrátka není pravdivý.“

Vývojáři se ke konkrétním tvrzení dále nevyjádřili a zkrátka dementovali celou zprávu. Pochopitelně se tato reakce setkala s překvapením hráčů. Někteří z nich si dělají legraci z toho, že tato spekulace byla jedna z mála, která o hře hovořila v pozitivním světle. Některým uživatelům dokonce spekulace dodala naději v to, že hra bude v lepším stavu, což CD Projekt prakticky zamítl . Reakce jsou tak smíšené.

CD Projekt dementoval pozitivní spekulaci
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama