Vývoj Overwatch 2 je údajně velmi pomalý
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývoj Overwatch 2 je údajně velmi pomalý

Vývoj Overwatch 2 je údajně velmi pomalý

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 1. 2021 10:25
Reklama

Když Blizzard v roce 2019 oznámil Overwatch 2, rovnou se fanouškům značky přiznal, že zatím nemá tušení, kdy by pokračování mohlo vyjít. Všichni se tedy museli spokojit s tím, že si na dvojku ještě nějaký čas počkají. Během loňského roku se o ní příliš nemluvilo, autoři bohužel neposkytli bližší detaily, z čehož by se dalo usuzovat, že se vývoj ke zdárnému konci zatím neblíží.

Ke hře se naposledy vyjádřil streamer s přezdívkou Metro, který pravidelně přináší neoficiální informace ze světa Overwatch. Během vysílání prohlásil, že se vývoj posouvá opravdu pomalu. Blizzard se podle něj dokonce rozhodl pro posunutí interního termínu pro vydání.

Oficiální cestou se ke dvojce naposledy vyjádřil Jeff Kaplan, viceprezident Blizzardu. I on potvrdil, že vývojáře ještě čeká dlouhá cesta. Zároveň přislíbil, že se další informace objeví začátkem letošního roku. Budeme si tedy muset počkat na 19. února, kdy se uskuteční akce BlizzConline 2021. Právě zde by totiž mělo být prozrazeno, jak to s pokračováním aktuálně vypadá.

V plánu je také odhalení čerstvého obsahu pro jedničku. Minulý týden přitom došlo na uvedení nové mapy Kanezaka, do 25. ledna navíc běží The Kanezaka Challenge. V rámci výzvy lze získat nové ikony, skiny a další bonusy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama